Monoblock zwembaden: snel, onverwoestbaar en betaalbaar

Voor monoblock zwembaden in Tessenderlo en omgeving levert Self Project System de beste kwaliteit en service. Het grootste voordeel van een monoblock zwembad is de beperkte plaatsingstijd. De kuip wordt in één stuk vervaardigd en heeft meerdere lagen om ze te verstevigen en te isoleren. In tegenstelling tot andere soorten zwembaden is de kuip waterdicht, heeft ze gladde wanden en is ze energiezuinig.

Self Project System vertrouwt op de kwaliteit van de monoblock zwembaden van Starline. Die zijn perfect geschikt voor buiten én binnen. Er zijn twee vormen: de Carré en de Romana.

Carré Line zwembaden zijn er in drie formaten met of zonder nis. De zwembaden hebben altijd een startblok in het midden van de trap waar eventueel een jetstreamer in gemonteerd kan worden voor een krachtige trainsessie. Het zwembad is voorzien van een starand en een veiligheidsrand waar de lamellen afdeking op rust. Verder is hij voorzien van een ingebouwde roldecknis.

Er zijn drie formaten:

  • Carré 100/100+: 10 m lang x 4 m breed x 1,5 m diep
  • Carré 90/90+: 9  m lang x 4 m breed  x 1,5 m diep
  • Carré 80/80+: 8 m lang x 4 m breed x 1,5 m diep

Prijs: vanaf €20.100 (incl.BTW). Niet inbegrepen zijn de kosten voor levering en plaatsing, grond- en bouwkundige werkzaamheden, benodigde inbouwdelen en bijkomende opties.

Self Project System - Tessenderlo - Monoblock bad

Romana Line zwembaden hebben een klassieke vorm met half ronde inlooptrap.
Er zijn drie formaten:

  • Romana 100/100+: 10 m lang x 4 m breed x 1,5 m diep
  • Romana 90/90+: 9  m lang x 4 m breed  x 1,5 m diep
  • Romana 80/80+: 8 m lang x 4 m breed x 1,5 m diep

Prijs: vanaf: €19.570 (incl.BTW). Niet inbegrepen zijn de kosten voor levering en plaatsing, grond- en bouwkundige werkzaamheden, benodigde inbouwdelen en bijkomende opties.

Self Project System - Tessenderlo - Monoblock bad

Neem vandaag nog contact op als u meer informatie of een vrijblijvende offerte wil. Self Project System installeert monoblock zwembaden in Tessenderlo en de wijde omgeving rond Hasselt.

Back to Top