Geniet van een exclusieve tuinervaring met overloop zwembaden

Wil u met uw zwembad ook een esthetische meerwaarde geven aan uw tuin? Kies dan voor Self Project System, deze zwembadbouwer installeert overloop zwembaden in Tessenderlo en de wijde omgeving.

Mooi uitzicht

Bij overloopzwembaden ligt het niveau van het water gelijk met de rand van het zwembad. Het waterpeil blijft constant en is mooi vlak. Dat geeft een stijlvol spiegeleffect. Het water is ook properder omdat het voortdurend circuleert. Bovendien zorgt een overloopzwembad voor een mooier uitzicht tijdens het zwemmen.

Self Project System installeert de Infinity-zwembaden van Nexxt omdat ze een prachtig design hebben. Die zijn prachtig door hun eenvoud. Het design heeft strakke lijnen en hoeken. Het geheel wordt afgewerkt met een zwevende design inlooptrap.

Self Project System - TessenderloEr zijn drie formaten:

  • Nexxt 120: 12 m lang x 4,1 m breed x 1,6 m diep
  • Nexxt 100: 10 m lang x 4,1 m breed  x 1,6 m diep
  • Nexxt 80: 8 m lang x 4,1 m breed x 1,6 m diep

Prijs: vanaf €29.450 (incl.BTW). Niet inbegrepen zijn de kosten voor levering en plaatsing, grond- en bouwkundige werkzaamheden, benodigde inbouwdelen en bijkomende opties.

Ervaren plaatser

Het plaatsen van deze zwembaden vraagt precisie en vakkennis. Laat daarom uw zwembad aanleggen door een specialist die ervaring heeft met het installeren van overloop zwembaden in Tessenderlo en de omgeving van Hasselt.

Wilt u meer informatie over overloop zwembaden? Neem dan vandaag nog contact op met Self Project  System en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Self Project System - Tessenderlo - Overloopbad

Back to Top