Aanleg van zwemvijvers

Self Project System - ZwemvijversEen zwemvijver is een goede oplossing wanneer u een frisse duik in uw tuin wil nemen maar het groen en de natuur niet wil verstoren. Doe daarom vandaag nog een beroep op Self Project System. Wij zijn uw ideale partner bij de aanleg van zwemvijvers regio Tessenderlo en omstreken.

Steeds populairder

Een zwemvijver is de dag van vandaag heel erg in! Dit doordat ze de voordelen van een zwembad en een vijver combineren. Zo wordt de zwemvijver perfect geïntegreerd in uw tuin en vraagt dit weinig onderhoud. Bovendien is deze optie milieuvriendelijk en zowel de plaatsing als de onderhoudskosten zijn veel goedkoper dan een traditioneel zwembad.

Ecologisch verantwoord

Het water van uw zwemvijver wordt biologisch gefilterd en dit met behulp van planten. Tevens bestaat een zwemvijver uit twee delen, enerzijds het zuiveringsgedeelte en anderzijds het zwemgedeelte. De filterplanten zorgen voor een natuurlijke reiniging van het water zodat er geen chemicaliën nodig zijn.

Contact opnemen

Wenst u een zwemvijver te laten plaatsen regio Tessenderlo of omstreken. Doe dan vandaag nog een beroep op ons! Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Back to Top